Aanbieding hollandse nieuwe

Aanbieding Hollandse Nieuwe

Al meer dan 50 jaar staat vishandel Sijbers Ed bekend om de hoge kwaliteit die wij onze klanten bieden. Hierdoor zijn wij een begrip geworden in de regio. Bij Vishandel Sijbers Ed weet u dat u altijd de beste kwaliteit heeft voor de beste prijs. Wij staan voor u klaar met onder andere gebakken vis en verse vis. Wij verkopen onder andere heerlijke kibbeling, zalm en Hollandse Nieuwe. Regelmatig hebben wij verse vis of gebakken vis in de aanbieding zoals Hollandse Nieuwe.

De beste kwaliteit voor de beste prijs

Vishandel Sijbers Ed vindt het belangrijk om altijd de beste kwaliteit vis aan te kunnen bieden aan zijn klanten. Daarom wordt bij Vishandel Sijbers Ed de vis altijd met de grootste zorg voor u geselecteerd en klaar gemaakt, zodat wij u de beste vis kunnen garanderen. Vis is vaak erg duur, maar wij maken het graag betaalbaar voor onze klanten. Daarom hebben wij regelmatig diverse vis voor u in de aanbieding, zodat u niet de hoofdprijs betaalt. Hierdoor hebben wij al heel wat vaste klanten aan ons kunnen binden.

Proef onze vis zelf!

Wanneer u een echte visliefhebber bent, kom dan gerust eens langs Vishandel Sijbers Ed. Houd deze website goed in de gaten of kom langs onze kraam, want wij hebben regelmatig verse vis voor u in de aanbieding zoals Hollandse Nieuwe. Kom daarom gerust eens langs bij Vishandel Sijbers Ed, zodat u onze heerlijke gebakken vis of verse vis zelf kunt proeven. Op de contactpagina vindt u de locaties waar wij te vinden zijn!