Hollandse nieuwe haring

Hollandse Nieuwe haring

Al meer dan 50 jaar staat vishandel Sijbers Ed bekend om de hoge kwaliteit die wij onze klanten bieden. U kunt bij vishandel Sijbers Ed terecht voor de beste kwaliteit gebakken of verse vis, wij verkopen onder andere heerlijke Hollandse Nieuwe haring. In de wintermaanden is de haring mager, maar in het voorjaar begint hij te groeien. Elk jaar rond juni heeft Vishandel Sijbers Ed voor u de lekkerste Hollandse Nieuwe haring.

Kwaliteit en versheid

Kwaliteit en versheid zijn de sleutelwoorden tot de heerlijkste vis. Als echte liefhebbers van vis, weten wij dat de kwaliteit van vis zeer kan verschillen. Vis is al duur genoeg en daarom selecteren wij onze vis met de grootste zorg voor u, zodat u verzekerd bent van de beste vis. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de vis ook echt vers is.

Liefde voor vis

Bij onze kraam staat een team voor u klaar dat met passie de vis voor u klaar maakt. Wij bereiden de vis met liefde voor u en dat proeft u, wij maken met zorg de vis ter plekke voor u klaar. Wij kunnen u helpen bij het fileren van de vis, zodat u enkel hoeft te genieten van uw vis.

Contact

Wilt u een heerlijke (Hollandse Nieuwe) haring komen proberen? Kom gerust eens langs onze kraam. Wanneer u vragen heeft of graag een bestelling wilt plaatsen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken, een e-mail versturen of onze kraam bezoeken. U vindt de verschillende locaties waar wij te vinden zijn op de contactpagina.