Vis bestellen

Vis bestellen

Vishandel Sijbers Ed biedt een uitgebreid assortiment met diverse vis en schaal- en schelpdieren. U kunt gemakkelijk en snel via deze website vis bestellen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste vis. Vishandel Sijbers Ed biedt kwaliteit vis voor een betaalbare prijs.

Versheid en kwaliteit

Al meer dan 50 jaar staat vishandel Sijbers Ed bekend om de beste kwaliteit vis. Hoe wij dat doen? Wij zorgen ervoor dat de vis met zorg geselecteerd wordt en dat de vis ook echt vers is. Om dit te kunnen waarborgen werken wij samen met een aantal vaste leveranciers, die al meer dan 40 jaar ons de allerbeste verse vis en schaal- en schelpdieren leveren. Doordat wij onze versheid en kwaliteit jaar in jaar uit kunnen waarborgen, zijn wij een begrip geworden in de regio Venlo.

Zeer uitgebreid assortiment

U kunt online diverse verse vis, zoals zalm en kreeft, bestellen. Daarnaast bieden wij diverse schaal- en schelpdieren zoals mosselen en garnalen. Bent u op zoek naar een speciaal product en kan u het online niet vinden? Ook dan helpen wij u graag verder.

Contact

Wilt u verzekerd zijn van de beste vis, omdat er bijvoorbeeld meerdere mensen komen eten? U kunt eenvoudig en snel uw vis bestellen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste vis. Wanneer u vragen heeft dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail versturen. Daarnaast kan u onze kraam bezoeken, wij staan 6 dagen per week op verschillende locaties in de regio Venlo. U vindt de diverse locaties waar wij te vinden zijn op de contactpagina.