Vis kopen

Vis kopen

Bent u op zoek naar een vishandel waar u de beste kwaliteit vis kunt kopen? Dan zit u bij Vishandel Sijbers Ed helemaal goed. Op deze website vindt u een uitgebreid aanbod van diverse vis en schaal- en schelpdieren die vishandel Sijbers Ed biedt.

Liefde voor vis

Een team van echte visliefhebbers zorgt ervoor dat de vis met zorg wordt geselecteerd, zodat onze klanten altijd de beste kwaliteit krijgen. Ons team van liefhebbers maakt de vis voor u klaar, zij helpen onder andere met fileren. Het team heeft veel kennis van vis en kan u ook tips geven, zodat u uw vis zo lekker mogelijk kan bereiden. Vis is onze passie en onze kennis delen wij graag!  

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Als echte visliefhebbers vinden wij het belangrijk dat de vis van hoge kwaliteit is en dat deze ook echt vers is. Vishandel Sijbers Ed werkt al meer dan 40 jaar samen met een aantal vaste leveranciers. Zij leveren dagelijks verse vis. Kwaliteit en versheid zijn onze kernwoorden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de vis ook betaalbaar is. Vishandel Sijbers Ed heeft regelmatig aanbiedingen, houdt daarom de website goed in de gaten of kom langs onze marktkraam.

Contact

U kunt de vis online kopen, maar u kunt ook onze marktkraam bezoeken. Wij staan 6 dagen per week op verschillende locaties in de omgeving Venlo. Bij vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail versturen of onze kraam bezoeken. U vindt de verschillende locaties waar wij te vinden zijn op de contactpagina.